Termeni si conditii

Va multumim ca vizitati site-ul www.verafashion.ro si ca alocati timp sectiunii termeni si conditii. Site-ul este creat, detinut si administrat de societatea VERA FASHION ART SRL, avand sediul pe Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 156, Bl. 4, Sc. B, Ap. 33, Et. Parter, Sector 1, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J34/832/2018, avand CUI nr. 38381018, denumită în continuare VERA FASHION ART SRL.

Informatiile din acest Site trebuie folosite doar de persoana sau entitatea careia i-au fost adresate. Copierea, reproducerea sau distribuirea informatiilor conținute în acest Site în mod neautorizat este strict interzisa.

De asemenea se interzice cu desavarsire interferarea cu elementele de securitate ale site-ului, trimiterea de materiale, comentarii vulgare sau discriminatorii legate de statutul social, rasa, etnie, convingeri politice, religie, sex, material pornografice sau legate de abuzuri asupra minorilor, violarea legilor romane si internationale.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.verafashion.ro sau de a afecta performantele serverului, va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in efect cercetarea penala impotriva utilizatorului/rilor care a/au incercat aceasta actiune.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site, incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, programe si alte date, reprezinta proprietatea VERA FASHION ART SRL fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara consimtamantul in scris VERA FASHION ART SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorii pot trimite raportari, comentarii, sugestii, fotografii (caz in care acestea devin proprietatea VERA FASHION ART SRL) la adresa de e-mail office@verafashion.ro.

     1. Retus haine

Atelierul de croitorie Vera Fashion ofera serviciul de modificare sau retus.

Retusuri: schimbat fermoar, stramtat/lungit tiv pantalon, stramtat/lungit talie, inlocuit captuseala, schimbat elastic, aplicare pense, aplicare cotiere/pense, intors guler, etc sau modificare haine: stramtat/largit rochie, stramtat/lungit maneci rochie, coborat/urcat talie rochie, cambrat camasa/palton/sacou, etc

      2. Haine la comanda

Acest serviciu reprezinta o parte importanta din activitatea noastra. Tipuri de haine la comanda: Bluza, Rochie clasica, Rochie de ocazie, Fusta clasica, Palton, etc. Cream tipare de croitorie in functie de un model adus de dumneavoastra sau schitat de noi.

Preturile afisate sunt create pe baza celor mai frecvente comenzi pe care le-am primit si sunt fixe. Bineinteles acestea pot varia si in functie de model, preferinte si material iar asta se agreeaza impreuna cu dumneavoastra in functie de context. Pe langa asta, preturile pot suferi modificari in functie de schita pe care o construim impreuna.

Preturi haine la comanda

Preturi retusuri

Daca doriti sa sesizati o problema pe care ati intalnit-o cu serviciul furnizat, va rugam sa ne informati prin trimiterea unui e-mail pe adresa office@verafashion.ro. Vom incerca sa investigam problema si sa va informam despre decizia noastra.

Rețineti ca orice reclamatii trebuie primite in scris la adresa noastra de e-mail in termen de 30 de zile de la data predarii produsului. Necomunicarea reclamatiei dvs. in termen de 30 de zile afecteaza in mare masura capacitatea noastra de a investiga aspectul reclamatiei si, prin urmare, nu putem accepta reclamatii pentru servicii mai tarziu de 30 de zile.

Atelierul de croitorie Vera Fashion foloseste datele dumneavoastra doar pentru a imbunatati experienta dumneavoastra pe site si pentru a descoperi cat mai usor serviciile noastre.

Va asiguram ca vom proteja datele dumneavoastra intr-un mod cat mai responsabil.

Daca va hotarati sa renuntati sa primiti orice fel de comunicare din partea noastra, ne angajam sa stergem datele dumneavoastra, fara o interventie suplimentara din partea dumneavoastra.

Informatiile pot fi, de asemenea, furnizate autoritatilor, conform legii. Vera Fashion Art SRL prelucreaza datele cu caracter personal furnizate voluntar de dumneavoastra pentru furnizarea de servicii precum şi în scopuri de marketing.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului verafashion.ro este realizata cu respectarea prevederilor Regulamentului in vigoare.
Pentru orice informari sau solicitari va puteti adresa la adresa de email: office@verafashion.ro.

Vera Fashion Art SRL
Bulevardul Ion Mihalache, Numarul 156, Bloc 4, Scara B, Etaj Parter, Interfon 33C, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 0761 227 304

office@verafashion.ro

Contacteaza-ne