Croitorie – Retusuri si Modificari Haine

La atelierul de croitorie Vera Fashion ai posibilitatea sa iti modifici sau sa iti retusezi hainele preferate cu un minim de efort. Fie ca ai de facut retusuri hainelor preferate cum ar fi: schimbat fermoar, stramtat/lungit tiv pantalon, stramtat/lungit talie, inlocuit captuseala, schimbat elastic, aplicare pense, aplicare cotiere/pense, intors guler, sau ai nevoie sa aduci modificari hainelor cum ar fi: stramtat/largit rochie, stramtat/lungit maneci rochie, coborat/urcat talie rochie, cambrat camasa/palton/sacou, vino cu ele la noi si te vom ajuta sa te bucuri in continuare de hainele in care te simti bine.

In ultimii ani s-a dezvoltat tot mai mult conceptul de shopping minimalist, asta presupune sa cumparam mai putin, mai intelept si sa purtam mai mult. Ceea ce inseamna sa ne bucuram mai mult de piesele vestimentare care ne vin bine si sa cream combinatii reprezentative pentru noi din hainele pe care le avem deja.

Mai mult, putem sa ne inspiram din metoda #cate5Lilianei Popa, care este un reper cand ne gandim la sustenabilitate, simplitate si consum rational. Aceasta metoda presupune cumpararea a doar 5 obiecte vestimentare in decursul unui an. Gasiti aici mai multe informatii.

Asada,  daca esti in criza de timp si ai nevoie de retusuri rapide, mici ajustari la un palton, fusta, rochie, pantalon, geaca sau ai nevoie sa iti modifici hainele in functie de micile schimbari care au intervenit, te asteptam la atelierul nostru sa te ajutam sa te bucuri in continuare de garderoba ta!

Preturi retusuri si modificari haine
Contacteaza-ne