Servicii si preturi atelier de croitorie

Retus haine

La atelierul de croitorie Vera Fashion gasesti mereu un prieten de nadejde, indiferent ca ai nevoie de modificari rapide cum ar fi schimbarea unui fermoar, scurtarea unor pantaloni sau ai nevoie sa iti restilizezi piesele vestimentare din garderoba.

Lista preturi retusuri

Croitorie la comanda

Hainele la comanda reprezinta o parte foarte importanta din activitatea noastra. Fie ca va doriti o rochie, un palton, fusta sau orice alt obiect vestimentar suntem pregatite sa va oferim suport. Rochiile facute la comanda sunt o investitie iar croitoresele noastre sunt mereu deschise sa va sfatuiasca in alegerea unui model.

Lista preturi haine la comanda

Vera Fashion vine la tine

Stim ca timpul este cea mai importanta resursa a noastra asa ca ne-am gandit sa cream un serviciu special pentru a veni in intampinarea ta! Atelierul de croitorie Vera Fashion vine la tine, luam masuratori, ne sfatuim in privinta modelului si va refacem garderoba.

Contacteaza-ne!

Produse vestimentare

Rochii la comanda

Beneficiul unei rochii facute la comanda este in primul rand faptul ca este facuta exact pe masurile tale si nu trebuie sa iti mai faci griji cum o sa se aseze cand o sa o imbraci. Rochia de seara trebuie sa fie potrivita tipului de eveniment dar si rolului pe care il ocupi la evenimentul la care urmeaza sa participi. Te invitam sa ne gandim impreuna si sa luam cea mai buna decizie in functie de forma corpului tau, culoarea ochilor, inaltimea si multe alte criterii mici dar importante.

Rochii la comanda

Paltoane la comanda

La fel ca si in cazul rochiilor la comanda, si la paltoane se tine cont de inaltime, silueta dar si preferinte. Vestea buna este ca sunt multe tipuri de paltoane pe care le poti crea si pentru ca cel putin un palton nu poate sa lipseasca din garderoba unei femei, te asteptam cu drag la atelierul nostru de croitorie, sa stabilim care ti se potriveste cel mai bine!

Palton la comanda

De ce sa alegi atelierul de croitorie Vera Fashion?

  • Promptitudine
  • Seriozitate
  • Calitate
  • Consultanta
  • Timp redus de executie
Contacteaza-ne!